Ofte Stilte Spørsmål

Kundeservice

Bestillinger og frakt

Gratis frakt med PostNord for bestillinger over 1000 kr

Når du handler hos oss og bestiller varer for 1000 kr eller mer, tilbyr vi deg gratis frakt via PostNord.

Behandlingstid

Varen(e) blir sendt fra våre lager innen 1-4 arbeidsdager.**

**Ved høytider, helligdager, stand på utstillinger og kampanje-dager må det påregnes ekstra behandlingstid på ordre. Vi sender varene så raskt det lar seg gjøre (estimert 1-6 arbeidsdager).

Pakke til hentested/postkasse

I Sør- og Midt-Norge er normal leveringstid fra PostNord 1-2 virkedager. Ellers i landet er leveringstiden 1-5 virkedager (mandag-fredag).

Hjemlevering

Til store deler av landet sender Bring på 1 dag. For resten av Norge må 2-3 dager beregnes, avhengig av strekning.

Du kan spore statusen på bestillingen din ved å følge disse trinnene:

 1. Logg inn på kontoen din.
 2. Gå til ordrehistorikken din.
 3. Finn den aktuelle bestillingen og klikk på “Spor”.
 4. Du vil bli omdirigert til fraktleverandørens nettside.

Hvis du har problemer med å spore bestillingen din, er du velkommen til å kontakte kundeservice, og vi vil være glade for å hjelpe deg med å få oppdatert informasjon om bestillingen din.

Vi tilbyr internasjonal frakt via UPS. Ta kontakt med kundeservice for å opprette en bestilling og få informasjon om fraktpriser og leveringstid.

Returpolicy

Vi beklager at du har mottatt feil vare eller mangler noe i bestillingen din!🙁
Vennligst kontakt oss så snart som mulig angående dette problemet, slik at vi kan rette opp i det for deg.

Vi beklager på det sterkeste at din bestilling kom skadet!🙁
Dette er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker at du skal ha, og vi vil gjøre alt vi kan for å rette opp i situasjonen.

For å kunne hjelpe deg på best mulig måte, ber vi deg om å kontakte vår kundeservice umiddelbart og oppgi detaljene om skaden. Vennligst inkluder også ditt ordrenummer, slik at vi kan identifisere bestillingen din raskt.

 1. Angrerett: Vi gir deg 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar varen. Produkter som kattedo/pelsføner har ingen angrerett på grunn av hygieneårsaker.
 2. Returprosedyre: Hvis du ønsker å returnere en vare, ber vi deg om å kontakte vår kundeservice via e-post eller telefon innen angrefristen på 14 dager. Vi vil veilede deg gjennom returprosessen og gi deg nødvendige instruksjoner.
 3. Varens tilstand: Varen må returneres i samme stand som den ble mottatt, og i original emballasje.
  Vennligst sørg for at produktet er forsvarlig pakket inn for å unngå skader under returtransporten.
 4. Returfrakt: Kostnaden for returfrakt er normalt kundens ansvar, med mindre det er avtalt noe annet med oss på forhånd. Vi anbefaler deg å bruke en pålitelig fraktmetode med sporingsmuligheter for sikkerhet og trygghet.
 5. Tilbakebetaling: Etter at vi har mottatt og godkjent returen, vil vi behandle tilbakebetalingen så snart som mulig. Tilbakebetalingen vil bli gjort med samme betalingsmetode som ble brukt ved kjøpet, med mindre annet er avtalt.
 6. Unntak: Visse produkter kan være ekskludert fra returpolicyen av hensyn til hygiene eller andre årsaker. Avtaler om salg av varer og tjenester utenom faste forretningslokaler når den samlede kontraktssummen, inkludert frakt- og tilleggskostnader som forbrukeren skal betale, er 300 kr eller mindre.

Vi oppfordrer deg til å kontakte vår kundeservice hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere informasjon om vår returpolicy. Vi vil være glade for å hjelpe deg.

Hvis du har oppgitt feil leveringsadresse, er det viktig å handle raskt for å rette opp i situasjonen. Vi forstår at dette kan skje, og vi vil hjelpe deg så godt vi kan.

Vennligst kontakt vår kundeservice umiddelbart og gi oss beskjed om den riktige leveringsadressen. Vi vil gjøre vårt beste for å oppdatere informasjonen før pakken sendes ut. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere at endringen kan gjøres etter at pakken allerede er sendt.

Vennligst kontakt vår kundeservice så snart som mulig med detaljene om din bestilling og de endringene du ønsker å gjøre. Vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme dine ønsker. Vær imidlertid oppmerksom på at vi ikke kan garantere at endringer eller avbestillinger kan gjøres etter at bestillingen allerede er behandlet eller sendt ut.

Vasketips

Denne videoen viser hvordan det er anbefalt å vaske fontenen og demontere pumpen for vask.

Video på hvordan å vaske fontenen

Det er viktig å vaske doen innemellom selvom den er automatisk og gjør jobben for deg å tømme.
Vi har laget en video for å vise hvordan Pura X skal vedlikeholdes.

Video hvordan å vaske Pura X

Smøremiddel brukt i videoen

Vaskemiddel brukt i videoen

På videoen viser vi hvordan man bruker pennen, og hva den kan sterlisere.

Video hvordan man bruker pennen

UV Steriliserings penn